0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

Vitamincsomagok Vitaminok Paleo élelmiszerek Táplálékkiegészítők Szépségápolás Tisztítószerek Szénhidrátmentes tészták Konjacszivacsok Fog- és szájápolás

csomagajánlatunk

Bélműködést serkentő csomag
Br.:7 830 Ft 7 050 Ft
Szívműködést serkentő csomag
Br.:11 470 Ft 10 300 Ft
Izülettápláló csomag
Br.:10 570 Ft 9 510 Ft
D3-vitamin + Magnézium-citrát + K2 vitamin
Br.:10 870 Ft 9 780 Ft

paleolitcentrum.hu

hírlevél

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük, hogy nálunk vásárolt. Az alábbiakban tájékoztatjuk Önt a

www.etrendvilag.hu webáruházban leadott megrendelésével kapcsolatban milyen jogok illetik meg, valamint az adatkezelési tudnivalókról.

Üzemeltető: Aszklépiosz Szentélye Kft., 7300 Komló, Március 15. u. 32.

Adószám: 12614208-2-02

Cégjegyzékszám: 02-09-067413

E-mail: fogyokuracentrum@gmail.com

Telefonszám0630-389-8245, 0630-401-4707

Ügyvezető: Dr. Németh László

 

(A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.)

 

Elállási/Felmondási Jog

 

A www.etrendvilag.hu webáruházban leadott megrendelése kapcsán a 45/2014/II. kormányrendeletben rögzítetteknek megfelelően, Ön a csomag átvételét követő 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől.

Az elállási/Felmondási jog attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó, saját kezű aláírásával ellátott, egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postán a

Aszklépiosz Szentélye Kft., 7300 Komló, Március 15. u. 32. címre, vagy elektronikus úton küldött levél útján a fogyokuracentrum@gmail.com e-mail címre.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Ön köteles számunkra a terméket eredeti, sértetlen állapotában indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. Utánvétes, vagy portós küldeményeket nem tudunk átvenni.

A Vásárló nem jogosult elállási jogát gyakorolni, ha a terméket nem eredeti, bontatlan állapotában, a kifizetett árban foglaltak szerint küldi vissza (táplálék-kiegészítők esetében már akkor sem érvényesíthető az elállás joga, ha műanyag kupak biztonsági záró-szalagja sérült, vagy az akcióban, csomagban vásárolt árukat nem egyben, hanem csak részben küldi vissza.)

A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

 

Az Elállás/Felmondás Joghatásai

 

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.)

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

 

 

Paleolitcentrum