0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

Vitamincsomagok Vitaminok Paleo élelmiszerek Táplálékkiegészítők Szépségápolás Tisztítószerek Szénhidrátmentes tészták Konjacszivacsok Fog- és szájápolás

csomagajánlatunk

Bőrápoló csomag
Br.:3 540 Ft 3 180 Ft
Meszesedési folyamatokat gátló csomag
Br.:12 060 Ft 10 850 Ft
Izülettápláló csomag
Br.:10 570 Ft 9 510 Ft

paleolitcentrum.hu

hírlevél

Szolgáltatásaink - Kezelések

Dohányzásleszoktató kezelés

A dohányzás nemcsak az egyénre, hanem annak környezetére és az egész társadalomra rendkívüli veszélyes drog.

Tovább
Allergiakezelés

Napjaink egyik legelterjedtebb betegsége az allergia, Magyarországon közel 3 millió embert érint, már csecsemőkortól kezdődően.

Tovább
Fogyókúraprogram

Magyarországon a felnőtt lakosság több mint fele túlsúlyos vagy elhízott. A kövérség nemcsak esztétikai probléma, hanem számos betegség kiváltó oka lehet.

Tovább
Manuálterápia

A manuális terápia az ízületi működés helyreállítására irányuló műfogások rendszere, amelynek során a kezelő mechanikus energiát alkalmaz. A fogások többsége a népi csontkovácsok gyakorlatából és tapasztalataiból származik, amelyek az évek során sokat finomodtak.

Tovább
Porckorongsérv-kezelés

A felnőtt lakosság közel egyharmadát érinti, de a tünetmentes emberek között végzett képalkotó vizsgálatok náluk is jelentős elterjedését igazolják. A jellegzetes elhelyezkedésű fájdalom, a kisugárzás, zsibbadás a leggyakoribb tünetei a betegségnek.

Tovább
Biorezonancia

A Biorezonanciás kezelés biorezonancia terápia kizárólag olyan területen fejti ki hatását, ahol a sejtműködés hibás, az egészségesen működő sejtek nem reagálnak a kezelésre.

Tovább
Mágnesterápia

A tudományos kutatások fejlődése során számtalan vizsgálattal igazolták, hogy a mágneses tér előnyös hatást gyakorol növényi, állati és az emberi szervezetre egyaránt.

Tovább
Lágylézerterápia

A lágylézer (Soft -Lazer ) terápia mellékhatás nélküli, szinte minden esetben alkalmazható, látványos javulást eredményező, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő eljárás.

Tovább
Bach-virágterápia

A Bach- virágesszenciák segítik a helytelen minták felismerését és a változás folyamatát.

Tovább
Csecsemő- és gyermekgyógyászat

A gyermekorvos az újszülött kortól a felnőtté válásig foglalkozik a gyermekkor összes megbetegedésével, azok felismerésével, kezelésével, megelőzésével.

Tovább
Akupunktúra

Az akupunktúra több ezer éves múltra visszatekintő, igen hatásos gyógyító eljárás, alkalmas sokféle betegség, kóros állapot kezelésére, kedvező befolyásolására.

Tovább
Paleolitcentrum