0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

Vitamincsomagok Vitaminok Paleo élelmiszerek Táplálékkiegészítők Szépségápolás Tisztítószerek Szénhidrátmentes tészták Konjacszivacsok Fog- és szájápolás

csomagajánlatunk

Bélműködést serkentő csomag
Br.:7 830 Ft 7 050 Ft
Meszesedési folyamatokat gátló csomag
Br.:12 060 Ft 10 850 Ft

paleolitcentrum.hu

hírlevél

Kedves vendégünk!

Sok szeretettel üdvözlöm új weblapunkon.

Dr. Németh László vagyok, az oldal működtetője és szerkesztője, gyakorló gyermekgyógyász-természetgyógyász. 21 éve végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán, 1999-ben tettem csecsemő- és gyermekgyógyászati szakvizsgát.

Már az egyetemi évek alatt éreztem azt a hiányosságot, amit a nyugati medicina nyújtani tud a betegségek gyógyításában. Az akut sürgősségi esetektől eltekintve többnyire csak tüneti terápiát alkalmaz. Megkísérli ugyan az okokat felderíteni, de ez csak ritkán sikerül. Ennek talán egyik oka az, hogy nem holisztikus szemléletű, az embert csak egy anyaghalmaznak tekinti. Ráadásul ezen anyaghalmazon belüli összefüggéseket sem látja át, a sok szakma közt gyakran elvész a lényeg, maga a beteg ember. Én nem így akartam végezni a munkám, ezért fordultam olyan területek felé, amelyek megtanulásával és alkalmazásával teljes mértékben megvalósíthatom elképzeléseimet a gyógyításban. A következő tanfolyamokat végeztem el, szereztem képesítéseket és alkalmazom munkám során:

-          1999-2001 Semmelweis Egyetem: hagyományos kínai orvoslás

-          2001: Semmelweis Egyetem : lágylézer terápia

-          2002-2003: Szeged és Budapest: biorezonancia terápia

-          2003: ETI: természetgyógyászat

-          2006-2008: Budapest: Paul Völgyesi akupunktúra tanfolyam

-          2011-2013: Semmelweis Egyetem: manuálterápia tanfolyam

2001 óta vezetek magánorvosi praxist. Az eddig eltelt 14 év alatt több ezer beteggel találkoztam, akiknek döntő többségén tudtam segíteni. Sajnos nem minden esetben, de igyekszem a sikertelen találkozások számát minimalizálni. Ezért minden olyan dolog érdekel, mely azt a reményt kelti, hogy még sikeresebbé válhat a munkám. Ezzel a háttérrel fordultam 5 éve a paleo irányzat felé, melynek azóta is lelkes követője és hirdetője vagyok.

Webshopunk is ezzel a háttérrel indult. Megadni minden érdeklődőnek azt a lehetőséget, hogy szakkönyvek átbogarászása nélkül is hozzájuthasson naprakész, valódi tudományos egészségügyi ismeretekhez, melyek segítségével kiválaszthatja a boltból a számára legmegfelelőbb vitaminokat és élelmiszereket, nagyon kedvező áron, kiváló minőségben.

Ez teszi webshopunkat igazán egyedivé: naprakész, magas szintű tudományos ismeretek és remek ár-érték arányú termékek találkozása. A paleo egy életre szóló kaland és kihívás, mely megkérdőjelezi a fogyasztói társadalom jó néhány alapelvét. De érdemes kitartani mellette, mert jutalmul egy egészséges, kiszolgáltatottságoktól mentes életet remélhetünk. Tartson velem ebben a kalandban!

 

Paleolitcentrum