0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

mi van a hűtődben?

Válassz ki alapanyagokat, amiket a hűtődben találsz, és mi segítünk kitalálni, milyen ételeket készíthetsz belőlük!

Receptajánlatunk

paleolitcentrum.hu

hírlevél


Lazac-avokádó-tojássaláta

Beküldő: Dr. Németh László

Beküldve: 2018-11-21

Hozzávalók (4 személyre)

  • 40dkg vadvízi lazac, főtt
  • 2db főtt tojás
  • 1db kaliforniai paprika, szeletelt
  • 1db avokádó, szeletelt
  • 0,5db lila hagyma, aprított
  • 1dl paleo majonéz
  • 1/4teáskanál cayenne bors
  • 0,5db citrom leve
  • 1evőkanál petrezselyem apróra vágva
  • 2evőkanál extraszűz olívaolaj
  • 1teáskanál Himalája só fekete 0,25 kg
  • Nehézség: Könnyű
  • Ajánlott étkezésre: Reggeli, Tízórai, Vacsora
  • Elkészítési idő: 20 perc
  • Sütési / főzési idő: 0 perc

Egy tálban alaposan keverd össze a majonézt, petrezselymet, citromlevet, cayenne borsot és az olivaolajat, amíg egyneművé nem válik.
Egy salátás tálba tedd a lazacot, a szeletelt tojást, kaliforniai paprikát, az avokádót és az apróra vágott lila hagymát, majd öntsd rá a majonézt.
Alaposan keverd össze, majd tedd hűtőbe és jól hűtsd le. Friss zöldségekkel vagy önmagában is tálalhatod.

A receptben szereplő termékek

Új Himalája só fekete 0,25 kg
Br.: 480 Ft
Paleolitcentrum