0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

mi van a hűtődben?

Válassz ki alapanyagokat, amiket a hűtődben találsz, és mi segítünk kitalálni, milyen ételeket készíthetsz belőlük!

Receptajánlatunk

paleolitcentrum.hu

hírlevél


Rántott csirkemellfilé diós-parmezános bundában

Beküldő: Dr. Németh László

Beküldve: 2018-11-21

Hozzávalók (8 személyre)

  • Nehézség: Könnyű
  • Ajánlott étkezésre: Ebéd, Vacsora
  • Elkészítési idő: 60 perc
  • Sütési / főzési idő: 30 perc

A megmosott, felszeletelt csirkemellfiléket gyengén kiklopfolom, majd sózom, borsozom. Összeállítom a panírt: darált diót, reszelt parmezán sajtot, kevés bambuszrostot és szezámmaglisztet keverek össze felvert tojással, csipet sóval. A húst tápiókakeményítóbe forgatom, majd pedig a diós-parmezános masszába. A bepanírozott húsokat sütőpapírra helyezem és 180 fokos sütőben kb. fél óra alatt aranybarnára sütöm.

A receptben szereplő termékek

Új Himalája só rózsaszín 1 kg
Br.: 360 Ft
Új Tápiókakeményítő 0,5 kg
Br.: 545 Ft
Új Szezámmagliszt 0,5 kg
Br.: 925 Ft
Új Bambuszrost 150 gr
Br.: 525 Ft
Paleolitcentrum