0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

mi van a hűtődben?

Válassz ki alapanyagokat, amiket a hűtődben találsz, és mi segítünk kitalálni, milyen ételeket készíthetsz belőlük!

Receptajánlatunk

paleolitcentrum.hu

hírlevél


Bundázott harcsafilé

Beküldő: Dr. Németh László

Beküldve: 2018-11-21

Hozzávalók (8 személyre)

  • Nehézség: Könnyű
  • Ajánlott étkezésre: Ebéd, Vacsora
  • Elkészítési idő: 30 perc
  • Sütési / főzési idő: 15 perc

Egy karácsonyi menü elengedhetetlen szereplője a hal, nemcsak leves formájában. A harcsa nagyon ízletes, egyszerűen varázsolható belőle ünnepi fogás. Paleo bundában, frissen kisütve, hideg batátasalátával tálalva fantasztikus ízélmény.
A tisztított harcsafiléket előre sózd be, és hagyd állni a hűtőben. Készítsd el a panírt a bundázáshoz. Tápiókakeményítőt, bambuszrostot vegyíts el szódavízzel, hogy sűrű palacsintatésztát kapj. A bambuszrosttól finom ropogós lesz a bunda. Adj hozzá sót, majd óvatosan felvert tojásfehérjét. A halfiléket forgasd tápiókakeményítőbe, majd a panírba. Forró kókuszolajba tegyed sülni, de annyiba, hogy ellepje a halszeleteket. Süsd aranysárgára mindkét oldalát, majd tedd szalvétára, hogy a felesleges zsír lecsöpögjön.

A receptben szereplő termékek

Új Parajdi só 1000 gramm
Br.: 399 Ft
Új Tápiókakeményítő 0,5 kg
Br.: 545 Ft
Új Bambuszrost 150 gr
Br.: 525 Ft
Paleolitcentrum