0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

mi van a hűtődben?

Válassz ki alapanyagokat, amiket a hűtődben találsz, és mi segítünk kitalálni, milyen ételeket készíthetsz belőlük!

Receptajánlatunk

paleolitcentrum.hu

hírlevél

Életmód és egészség

Paleo táplálkozás előnyei

2015.04.01.

Éhségérzet nélkül, végleges megoldás a túlsúly ellen. Több száz hiteles gyógyulás köszönhető ennek az étkezési formának Jobb teherbírás, magasabb energiaszint. Nincs nagy lemondás, mert a hagyományos ételek paleo alapanyagokból is elkészíthetők.

Tovább
Konyhai trükkök, melyeket nem árt tudni

2015.04.01.

Konyhai trükkök, melyeket nem árt tudni Sok apró fortély van, melyeket egy ügyes háziasszony legjobb esetben édesanyjától vagy nagymamájától örökölt, megtanult. Sokszor már olyan automatikusan alkalmazzuk ezeket, hogy észre sem vesszük, hogy boszorkányosság történik.

Tovább
Paleo táplálkozás

2015.03.10.

A paleolit diéta egy olyan gasztronómiai irányzat, amely célja a paleolit kori táplálkozás reprodukálása a mai viszonyok között. Mivel alkalmazása inkább életstílus, mint alkalmi diéta, így leginkább étrendnek tekinthető. Habár a különböző irányzatok hasonló alapokra épülnek, de kivitelezésben és elnevezésben mind hazánkban, mind külföldön vannak eltérések, és nincs hivatalosnak tekinthető változat. A paleolit táplálkozás célja az olyan, ún. civilizációs betegségek elkerülése, mint egyes érrendszeri betegségek (stroke, ischaemia), 2-es típusú cukorbetegség, magas vérnyomás, elhízás, stb.

Tovább
Paleolitcentrum