0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

Vitamincsomagok Vitaminok Paleo élelmiszerek Táplálékkiegészítők Szépségápolás Tisztítószerek Szénhidrátmentes tészták Konjacszivacsok Fog- és szájápolás

csomagajánlatunk

Szívműködést serkentő csomag
Br.:11 470 Ft 10 300 Ft
Bőrápoló csomag
Br.:3 540 Ft 3 180 Ft
D3-vitamin + Magnézium-citrát + K2 vitamin
Br.:10 870 Ft 9 780 Ft
Meszesedési folyamatokat gátló csomag
Br.:12 060 Ft 10 850 Ft

paleolitcentrum.hu

hírlevél

Küzdjünk- e a koleszterinszintünkkel?

 De ez nem is számítana, ha a gyógyszeres koleszterinszint csökkentés a halálozási mutatók javulását eredményezné. De  nem ezt látjuk. Amióta a koleszterin és vele együtt a zsírfogyasztás közellensggé lett kikiáltva, azóta az amerikaiak körében kb. 20 százalékkal csökkent a zsírbevitel. Ennek hatására azonban nem csökkent a szívhalálozás, hanem emelkedett. Számos vizsgálat bizonyította, hogy a magasabb koleszterinszint védő hatású! Sajnos a tények makacs dolgok. Ennél makacsabbak azonban közegészségügyünk irányítói, akik  szövetségeseikkel, a koleszterinszint csökkentő gyógyszerek gyártóival, továbbra is ragaszkodnak már megdőlt érveléseikhez. Sőt, a koleszterinszint önkényes lejjebb- és lejjebbvitelével újabb tömegeket találnak maguknak, akiket gyógyszerezni akarnak. Ehhez pedig jó partnerekre lelnek a szolgai módon cselekvő és nem önállóan gondolkodó orvosok személyében.

Amiről pedig nem óhajtanak tudomást venni, az a sokszorosan bizonyított tény, hogy a szív-és érrendszeri halálozások, daganatos betegségek hátterében ugyanazok az okok húzódnak meg: magas gyulladásosfaktor-szint, inzulinrezisztencia, vitamin, főként D3-vitaminhiány.

Tehát ha hosszú, egészséges életet szeretne, csökkentse szénhidrát bevitelét-paleozzon, mozogjon sokat, ne stresszelje magát, szedjen D3-vitamint elegendő mennyiségben és sokszor hagyja figyelmen kívül kezelőorvosa, gyógyszerésze javaslatát!

Saját kérdésem van!

Amennyiben itt nem talált kérdésére választ, kérjük az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk, szakavatott orvosaink válaszolnak!

Kapcsolódó termékeink

Ehhez a témakörhöz nem tartozik termékünk.

Paleolitcentrum