0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

Vitamincsomagok Vitaminok Paleo élelmiszerek Táplálékkiegészítők Szépségápolás Tisztítószerek Szénhidrátmentes tészták Konjacszivacsok Fog- és szájápolás

csomagajánlatunk

D3-vitamin + Magnézium-citrát + K2 vitamin
Br.:10 870 Ft 9 780 Ft
Szépítő csomag
Br.:8 530 Ft 7 650 Ft
Bőrápoló csomag
Br.:3 540 Ft 3 180 Ft

paleolitcentrum.hu

hírlevél

Ha gyermeke fogszabályozásra szorul, lehet, hogy már méhen belül K2-vitaminhiánya alakult ki?

Antropológiai kutatások igazolják, hogy a természeti emberek fogazata ép volt, amíg nem tértek át a nyugati, szénhidrátdús étrendre. Hasonlóan, a hagyományos étrenden élő természeti népek gyermekeinek a fogazata szabályos, bölcsességfogaik kinőnek, mert elférnek a megfelelő nagyságúra növekvő állkapocsban.

Ha a szülők áttértek szénhidrátban gazdag, nyugati típusú étkezésre, gyermekeiknél megjelentek az arckoponya és vele együtt a fogívek fejlődési rendellenességei is. Nem fejlődtek ki a bölcsességfogak, mert nem fértek el a kisebb ívű állkapocsban.

Mindezek hátterében az áll, hogy a nyugati étrend sokkal kevesebb zöldet, más minőségű húst tartalmaz, mely már nem fedezi az optimális csont- és fogfejlődéshez szükséges K2-vitamin és ásványianyag szintet. A magzati K2-vitaminhiány oka lehet anyai gyógyszerszedés, alkoholizmus, ill. táplálkozási eredetű hiány. K2-vitamin elégtelenségben a középső és az alsó harmada az arcnak elégtelenül fejlődik. Ennek lesz az eredménye az orrgyök besüppedése, a felső állkapocs és az orr alulfejlettsége, rendezetlen fogazattal.

Ha szeretné elkerülni, hogy születendő gyermeke már méhen belül K2-vitaminhiánnyal küzdjön és arckoponya rendellenesség miatt fogfejlődési zavart szenvedjen, amit csak tartós és nehézkes, időnként fájdalmas és drága fogszabályozással lehet csak kozmetikázni, ne kockáztasson: szedjen megfelelő minőségű és mennyiségű K2-vitamint.

Webshopunk kínálatában találhat ilyen vitamint:

  • K2-vitamin tabletta, Mk-7 50mikrogramm, 60 db
  • K-vitamin komplex forte cseppek, 100 mikrogramm K2-vitamin, MK-7, 60 adag
  • K2+ D3-vitamin cseppek, 4000 NE D3-vitamin + 100 mikrogramm K2-vitamin Mk-7, 60 adag

Saját kérdésem van!

Amennyiben itt nem talált kérdésére választ, kérjük az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk, szakavatott orvosaink válaszolnak!

Kapcsolódó termékeink

K2 + D3 vitamin forte
Br.: 4 590 Ft
K-komplex forte vitamin cseppek
Br.: 3 990 Ft
Paleolitcentrum