0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

Vitamincsomagok Vitaminok Paleo élelmiszerek Táplálékkiegészítők Szépségápolás Tisztítószerek Szénhidrátmentes tészták Konjacszivacsok Fog- és szájápolás

csomagajánlatunk

Szívműködést serkentő csomag
Br.:11 470 Ft 10 300 Ft
Bélműködést serkentő csomag
Br.:7 830 Ft 7 050 Ft
Meszesedési folyamatokat gátló csomag
Br.:12 060 Ft 10 850 Ft

paleolitcentrum.hu

hírlevél

Hírek - Két legyet egy csapásra

Szerző: Étrendvilág | 2016.02.14.

A legújabb kutatások szerint csont-és ízületi gyulladásban szenvedő elhízott betegekben a kondroitin-szulfát adása hatására csökken a szív koszorúér megbetegedések előfordulási gyakorisága. A vizsgálatokat elhízott egereken, ill. szövettenyészeteken végezték. A hat napig tartó vizsgálat eredményeképpen azt találták, hogy az artériás oszlásoknál fellépő degeneratív lerakódás nagysága 62,5 %-kal, a gyulladásos vérparaméterek aránya 70-ill. 80- %-kal csökkent. Az érelmeszesedési folyamatban fontos szerepet játszó egyéb gyulladásos és más faktorok aránya is jelentősen csökkent.

Összegezve a vizsgálat eredményeit, megállapítható, hogy a kondroitin-szulfát befolyásolja számos fontos gyulladáskeltő anyag vérszintjét, ezáltal csökkenti a gyulladást és segít megelőzni az artériás meszesedés kiterjedését.

Fontos tudni: az érelmeszesedési folyamatban résztvevő gyulladásos elemek magas szintjéért elsősorban a szénhidrátdús táplálkozás, a túlsúly és elhízás, az omega3- omega6 zsírsavak arányának eltolódása, a mozgásszegény életmód, a D3 és K2 vitaminok hiánya felel elsősorban. Ezek folyamatos szedése és az étrend megfelelő átalakítása nélkül nem érhetünk el tartósan jó szív-és érrendszeri egészséget. Ezek mindegyike jó minőségben, kedvező áron beszerezhető webshopunkban. A kondroitint és 4 másik hatóanyagot tartalmazó JoinTherapy készítményünk a fenti cikk alapján nemcsak az ízületeket segíti, hanem az erek karbantartására is jó hatással van. Ezt kúraszerűen érdemes szednie.

Paleolitcentrum