0 tétel - 0 Ft átlépés az oldalára átlépés a receptclubra oldalára
Regisztráció Üdvözlünk, Vendég!

kategóriák

Vitamincsomagok Vitaminok Paleo élelmiszerek Táplálékkiegészítők Szépségápolás Tisztítószerek Szénhidrátmentes tészták Konjacszivacsok Fog- és szájápolás

csomagajánlatunk

Szívműködést serkentő csomag
Br.:11 470 Ft 10 300 Ft
Meszesedési folyamatokat gátló csomag
Br.:12 060 Ft 10 850 Ft
D3-vitamin + Magnézium-citrát + K2 vitamin
Br.:10 870 Ft 9 780 Ft
Bélműködést serkentő csomag
Br.:7 830 Ft 7 050 Ft

paleolitcentrum.hu

hírlevél

A csodálatos taurin

Az emberiség örök vágya a halál legyőzése. Ennek a célnak az elérése évezredek óta központi eleme gondolkodásunknak. A különböző vallások szerint ez elérhető, de nem a földi síkon. Sokan nem nyugszanak ebbe bele, és keresik a megoldást. Számos művészeti remekmű is feldolgozza ezt a témát. A tudósokat sem hagyja hidegen a kihívás, megtalálni az örök élet forrását. Az intenzív kutatások örök élettel még nem kecsegtetnek, viszont a hosszabb élet elérése reális célkitűzés lehet. Ehhez a célhoz már több „eszközt” is találtak. A legújabb sztár a taurin.

Mi ez a vegyület és minek köszönheti kitűntetett szerepét?

A taurin egy majdnem aminosav, azaz fehérje- alkotórész. Már nem tudja az emberiség saját maga elegendő mennyiségben előállítani, készen kell bevinni. Kizárólag állati eredetű élelmiszerekben található, kiemelkedő mennyiségben tengeri puhatestűekben, rákokban, kagylókban, osztrigában.

Számos vizsgálati eredmény azt mutatja, minél több taurint eszik valaki, annál egészségesebb és annál tovább él. Pl. a japánok is sok taurint esznek és sokáig élnek. Ez a hatás a koszorús erek meszesedésének gátlásával, a kedvező vérzsír profil kialakításával, a testtömeg csökkentésével, a vércukorszint javításával áll összefüggésben.

Sajnos raktárunk nincs belőle, ezért folyamatos bevitelére szorulunk.

Különösen fontos a csecsemők taurin pótlása.

Értágító hatása, sportteljesítmény növelő és sportsérülés csökkentő hatása különösen jól hasznosítható nemcsak a verseny-, de az egyéni sportolás közben is.

Olcsó, könnyen adagolható, íztelen, kristályos vegyület. A legjobb L-aszkorbinsavval (C-vitamin), magnézium-citráttal együtt feloldani és napközben több részletben elosztva fogyasztani.

Kapcsolódó termékeink

Taurin
Br.: 1 990 Ft
Paleolitcentrum